Lennie Norman – Gubbvarning Live!

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

lördag 29 februari, kl 18:00

föreställning humor Lennie Norman

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

Det var 27 år sen sist Lennie Norman gjorde en soloshow. När han 2018 gav sig ut på en riksomfattande turné med föreställningen Gubbvarning live så blev det succé!
Efter att blivit hyllad av både publik och media så bestämde sig Lennie för att förlänga sin turné, så under hösten 2019 fortsätter turnén runt om i Sverige. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.
Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar – Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord!
Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!
LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och under våren 2017 gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige.

Hitta till Kulturhuset Skene

Kulturhuset Skene
Textilgatan 1
51161 Skene

Biljetter och priser

lördag 29 februari, kl 18:00
Visa alla datum ››

Kulturhuset Skene
Textilgatan 1
51161 Skene

tickster Entré 395 kr