Jonas Gardell - Queen of everything - SOLO

fredag 3 december, kl 19:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Jonas Gardell - Queen of everything - SOLO
standup show jonas gardell

Jonas Gardells succéshow sprakar, skimrar, glittrar och kastar sig mellan humor, allvar, sång, dans, fantastisk scenografi, spektakulära kostymer och underbart ljus. Du har aldrig sett något liknande. Och kommer aldrig få se något liknande igen.

Jonas Gardell bjuder på en show som får dig att skratta tills du gråter samtidigt som den ingjuter hopp och livsmod. JONAS GARDELL - QUEEN OF EVERYTHING - SOLO är den lyxigaste, roligaste, vackraste och mest hisnande åktur du någonsin kommer vara med om

- Jag har gjort shower i över 30 år och jag har aldrig gjort en föreställning som möts av så mycket jubel, så mycket skratt, såna stående ovationer, sånt gensvar från en lycklig publik som i QUEEN OF EVERYTHING - SOLO, säger Jonas Gardell. Det är faktiskt helt fascinerande!
Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succéföreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

Nominerad till Årets scenshow 2019.

Hitta till Kulturhuset Spira

Kulturhuset Spira
Kulturgatan 3
55324 Jönköping
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

fredag 3 december, kl 19:00
Visa fler datum ››

Kulturhuset Spira
Kulturgatan 3
55324 Jönköping

tickster