På dejt med - Jessica Andersson

På dejt med - Jessica Andersson

lördag 2 februari, kl 19:30

konsert Jessica Andersson

På dejt med – Jessica Andersson

Ja, alltså jag kommer ju på dejten precis som jag är så du behöver inte göra dig till eller så, bara kom som du är du också. Ska försöka vara så ärlig och öppen som möjligt och berätta om mig själv, sjunga en hel del och bjuda på en del oväntade överraskningar ;)

Sen hoppas jag givetvis att du liksom jag har humor och gillar att skratta, att kemi uppstår så att vi får feeling och kanske till och med vill dansa! Känns spännande - vi ses! / Jessica

På dejt med - Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné i eget namn, en turné som kommer ta henne och hennes band till hela 35 konserthus och teatrar runtom i Sverige! Under konserten kommer Jessica bjuda på sina favoritlåtar, omsorgsfullt arrangerade i olika kostymer och blanda musiken med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande reflektioner över karriären och livet i stort.

Publiken kan se fram emot en intim och dynamisk kväll, full av ljuv musik och en och annan överraskning, precis som det skall vara på en dejt!

Jessica Andersson har bl.a.
Medverkat i Melodifestivalen sju gånger och vunnit en av dessa med duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund - Fått en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen Little Shop of Horrors 2008 - Skrivit den självbiografiska boken När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var 2009 som sålt i över 120.000 exemplar - Legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten I Did It For Love, som även blev utsedd till årets låt 2010 - Som förlängning till den självbiografiska boken släppt albumet 40.14.4 - Medverkat i sommarturnén Diggiloo i hela 13 av 16 säsonger - Varit programledare för Ensam mamma söker (TV3) i två säsonger varav den senaste kommer att sändas parallellt med denna turné, våren 2019.

På dejt med - Jessica Andersson presenteras av Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event.
Producent är Sussie Holm och för regin står Hans Marklund.

Konsert med liveband 90 min. utan paus
Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se

Hitta till Kulturhuset Pigalle

Kulturhuset Pigalle
Mariagatan 2
57131 Nässjö

Biljetter och priser

lördag 2 februari, kl 19:30
Visa alla datum ››

Kulturhuset Pigalle
Mariagatan 2
57131 Nässjö

venuepoint A 495 kr