Babblarna - Första Musikalen

Babblarna - Första Musikalen

söndag 2 september, kl 16:00

familj

Babblarna – Första Musikalen har spelat för utsålda hus över hela Sverige. Musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten och hela 2018 beger sig Babblarna ut på stor Sverigeturné.

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Rekommenderad ålder: 2-5 år. Längd: ca 36 minuter.

OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund av brandskydd. Det är svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.

Producenter 2Entertain & Mys Artisteri AB Pris vuxen 175:- Pris barn 125:-

Early Bird 9/4- 16/4.

140 - vuxen och 90:- barn (max 6 biljetter per hushåll) Tid 2 september kl. 11.00 & kl. 14.00 Plats Teatersalongen Kulturhuset Pigalle

Biljetter även på Nässjö turistcenter, Rådhusgatan 20, tel. 0380-51 80 60.

Hitta till Kulturhuset Pigalle

Kulturhuset Pigalle
Mariagatan 2
57131 Nässjö

Biljetter och priser

söndag 2 september, kl 16:00
Visa alla datum ››

Kulturhuset Pigalle
Mariagatan 2
57131 Nässjö

eventim Sittplats 175 kr