Tribulation

Tribulation

lördag 1 december, kl 20:30

konsert

Tribulation
Det svenska metalbandet Tribulation återvänder till Malmö för en spelning på KB den 25 maj!

Värmländska Tribulation har ständigt försökt återuppfinna death metal och man kan nog hävda att de har lyckats. Deras senaste alster "Down Below" har fått ett enormt positivt mottagande, bland annat kom den på första plats i Close-Up Magazines Soundcheck och på första plats i Sweden Rock Magazines Juryn.

Tribulation har i flera år balanserat råhet med högstämdhet. Ett band som hämtar inspiration från ett brett spektra, från dödsmetallens urfädrar till influenser från band som The Doors, The Misfits, Type O Negative och Iron Maiden. Det låter rätt så unikt på pappret. I verkligheten är det fantastiskt. Det här är musik som smeker dig med silkesvantar men samtidigt gnuggar dig med finkornigt sandpapper.

Bandet har tidigare förtrollat hårdrocksälskare på fullsatta konserter i Malmö när de agerat support till Ghost och Arch Enemy. I maj är det åter dags att dyrka mörkret när Tribulation intar KB, nu för en headlinekonsert!

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar eller garderob, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Undvik 500:- lappar!

Gärna 100:- och 200:- lappar.

Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar:

Restaurang Scania Friisgatan/Bergsgatan 040-30 21 14
scaniabar.se/

Åldersgräns 18 år || Dörrrar 19:00 || På Scen 19:30

Hitta till Kulturbolaget

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

Biljetter och priser

lördag 1 december, kl 20:30
Visa alla datum ››

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

venuepoint Onumrerat 300 kr