Tove Styrke

Tove Styrke

fredag 14 december, kl 20:00

konsert Tove Styrke

Tove Styrke har tagit världen med storm. Hon har levererat hits såsom ”Sway” och ”On the Low” och agerat support för såväl Lorde som Katy Perry. Den 14 december besöker hon Malmö för en konsert på KB.

Sveriges nästa internationella popstjärna heter Tove Styrke. Om det var någon som fortfarande tvivlade på kröningen, så torde Styrkes senaste album Sway (2018) tystat dem. Skivan hyllades unisont av inhemsk såväl som internationell press. Och detta med all rätt, då Sway på många sätt är en perfekt popskiva. Djupt förankrad i samtiden utan att vara cynisk, fylld till bredden med moderna produktioner, personliga texter och elastiska melodier; konstnärlighet och populärmusik i en ovanligt lyckad symbios. Och artisten själv skiner ikapp med den bubblande musiken – kaxig, stark och lekfull.

2018 har, och fortsätter vara, ett intensivt år för Tove Styrke. Förutom att ha kuskat runt med poprojaliteter som Lorde och Kate Perry under våren, så väntar nu även egna turnéer i såväl England som USA i höst. Men trots att världen ropar hennes namn så ska givetvis Sverige och Malmö få sitt. Det får vi den 14 december när Tove kliver på KBs scen.

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob och oftast inte till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.

Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Gärna 100:- och 200:- lappar.

Undvik 500:- lappar.

Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar

Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan

040-30 21 14 scaniabar.se/

Åldersgräns 18 år || Dörrrar 19:00 || På Scen 20:00

Hitta till Kulturbolaget

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

Biljetter och priser

fredag 14 december, kl 20:00
Visa alla datum ››

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

venuepoint Onumrerat 295 kr