Sparks

Sparks

söndag 17 juni, kl 22:00

konsert Sparks

Legendariska poppionjärerna i Sparks släppte sitt 23:e album ”Hippopotamus” i september och succén var ett faktum. Albumet gick in på Top 10 på Englands-listan och var med på många Årets album-listor. I augusti gjorde de en fullsatt konsert på Skandiascenen i Stockholm och nu är det klart att de kommer till Malmö och KB den 17 juni.

Sparks har haft stort inflytande på artister såsom Morrissey, Björk, The Ramones, Faith No More, Sonic Youth och Nirvana. De har alltid presenterat innovativ musik med lätt bisarra, skruvade texter. Deras musik känns omedelbart igen. Sparks har beskrivits som det smartaste och mest konsekvent utvecklande bandet i rockhistorien och har skapat ett unikt musikaliskt arv via sina album och konserter.

Genombrottsalbumet ”Kimono My House” släpptes 1974 och innehöll klassiska låtar som ”This Town Ain´t Big Enough For Both of Us” och ”Amateur Hour”. 1979 valde de att radikalt lägga om kursen och i samarbete med legendariska discoproducenten Giorgio Moroder släppte de det banbrytande albumet “No 1 in Heaven”.

Vi välkomnar Ron och Russell Mae till Malmö i sommar. Inte missa!

+ + + + +.

På KB accepteras inte kortköp i bar eller garderob, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Undvik 500 - lappar! Gärna 100 - och 200:- lappar.

Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar:

Restaurang Scania.

Friisgatan/Bergsgatan.

040-30 21 14.

scaniabar.se

Hitta till Kulturbolaget

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

Biljetter och priser

söndag 17 juni, kl 22:00
Visa alla datum ››

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

eventim Onumrerat 495 kr