Perkele

Perkele

lördag 27 april, kl 19:30

konsert Perkele

De göteborgska Oi-punkarna i Perkele kommer till Malmö i vår för en helkväll i punkens tecken när de intar scenen på KB lördag den 27 april tillsammans med Malmös egna Oldfashioned Ideas och Suicide Syndicate!

Göteborgsbandet Perkele bildades -93. Ett tiotal skivsläpp och hundratals spelningar senare har Perkele cementerat sin plats som ett av Europas största punkband. Efter utsålda konserter i Berlin, Prag, London och Göteborg kommer Perkele nu till hemmaplan för att fira släppet av nya fullängdaren "Leaders of Tomorrow".

Oldfashioned Ideas bildades i Malmö 2009 och skivdebuterade året efter med "We're In This Shit Together" som gav bandet en omedelbar väg in på Europas klubbscener. Bandet har sen starten producerat fem fullängdare och turnerat runt Europa flitigt med sin energiska liveshow.

Suicide Syndicate har legat lågt ett tag, filat på nytt material och spenderat tid i studion. Ett av Sveriges röjigaste band levererar nya EPn "Gallows Fun" rätt i ditt nylle lagom till spelningen på KB. Det är dags att släppa ut ärkesvinen på scen igen!

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob och oftast inte till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.

Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Gärna 100:- och 200:- lappar.

Undvik 500:- lappar.

Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar

Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan

040-30 21 14 scaniabar.se/

Åldersgräns 18 år || Dörrar 19:00 || På Scen 19:30

Hitta till Kulturbolaget

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

Biljetter och priser

lördag 27 april, kl 19:30
Visa alla datum ››

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

venuepoint A 180 kr