Mavis Staples

Mavis Staples

måndag 16 juli, kl 22:00

konsert

Legendariska soul- och gospelartisten Mavis Staples är 78 år gammal och aktuell med nya albumet ”If All I Was Was Black” som släpptes i höstas samt en ny turné som äntligen tar henne till Malmö för konsert på KB den 16 juli!

Med en karriär som började på 1950-talet i familjebandet The Staples Singers är Mavis Staples en av de allra största – känd både för sin otroliga röst och sitt engagemang i den amerikanska medborgarrättsrörelsen. Nya albumet ”If All I Was Was Black” har fått strålande recensioner och är det tredje albumet där hon samarbetar med Wilco-frontmannen Jeff Tweedy. Tweedy har skrivit alla låtar på det nya albumet och nedan är några av alla hyllande kommentarer:

“At 78, Staples has never sounded more contemporary.” – Associated Press.

"Staples’s voice has a strength and endurance not heard in years." – The New Yorker.

"’If All I Was Was Black’ is an album about American perspectives and the compassion it takes to see the world from someone else’s point of view." – Pitchfork.

Det är en stor ära att få hälsa ingen mindre än självaste Mavis Staples till Sverige för en konsert i Malmö. Denna konsert kommer vi minnas länge – var så säkra.

+ + + + +.

På KB accepteras inte kortköp i bar eller garderob, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Undvik 500 - lappar! Gärna 100 - och 200:- lappar.

Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar:

Restaurang Scania Friisgatan/Bergsgatan 040-30 21 14.

scaniabar.se/

Hitta till Kulturbolaget

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

Biljetter och priser

måndag 16 juli, kl 22:00
Visa alla datum ››

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

eventim Onumrerat 495 kr