Little Jinder

Little Jinder

lördag 8 december, kl 20:00

konsert Little Jinder

De senaste åren har Little Jinder, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. Hon gjorde sommarens enda spelning på festivalen Way Out West i Göteborg – en spelning som hyllats brett av både fans och kritiker. I augusti släpptes den nya singeln "Pinocchio", och i höst väntar ett nytt album med namnet "Hej då". Nu kan vi meddela att Little Jinder åker ut på en omfattande höstturné som tar henne till Malmö och KB den 8 december!

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Missa henne inte live på KB i december!

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar eller garderob, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Gärna 100:- och 200:- lappar.

Undvik gärna 500:- lappar.

Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar

Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan

040-30 21 14 scaniabar.se/

Åldersgräns 18 år || Dörrrar 19:00 || På Scen 20:00

Hitta till Kulturbolaget

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

Biljetter och priser

lördag 8 december, kl 20:00
Visa alla datum ››

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

venuepoint Onumrerat 295 kr