Kim & Kalle

lördag 13 oktober, kl 20:30

konsert

Nordens obestridda rockkungar stavas Kal P Dal och Kim Larsen. I två år hyllades Kalles liv och musikskatt genom showen ”Kal P Dal – En rockmusikal” på Slagthuset, som sedan utvecklades till ”Kal P Dal – En rockhyllning” på Malmö Arena. För att fira KB:s 25-årsjubileum kommer den hyllade ensemblen med Nic Schröder i täten till Bergsgatan för att göra det de gör bäst. De passar då även på att hylla danske Kim Larsens legendariska rockarv. Lördagen den 13 oktober fylls världens bästa rockklubb med världens bästa rock'n'roll, det vill du inte missa!

"Rock'n'roll kan bara sjungas på Engelska, Danska & Skånska" är ett av Kalle Pedals otaliga buddha-klingande sanningar och själva epicentrum för denna hyllningskonsert!

Detta uttalande är inte till för att va le mot stockholmarna utan bara ren och skär fakta. Enligt lingvistiska intelligentian i Lund rör det sig om de inbyggda små ljudmässiga pulkabackarna i slutet av varje ord som uttalas i samband med ett så kallat stockholmsuttal. Dessa avrundningar kväver varje tillstymmelse till momentum, nerv eller skärpa med sin seghet. Inom rock'n'rollen bör varje ord bete sig som en klippa i Grand Canyon. Brännheta klippsidor med halsbrytande stup mellan sig. Inte som puttrande kobbar i en skärgård...


Nic Schröder & bandet från succémusikalen "Kal P Dal" ger konsert i två halvlekar. Samtliga av rock'n'rollens tre föredragna tungomål kommer vrickas när vi hyllar två av regionens absolut största skalder, Kalle Pedal & Kim Larsen. "Ljudlöst ös" & "Fuld knald" i perfekt harmoni!

Bandet består av:
Nic Schröder
Jepson
Jens Andersson
Martin Axén
Anton Collinder

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar eller garderob, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Gärna 100:- och 200:- lappar.
Undvik 500:- lappar.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
KB rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14 scaniabar.se/

Hitta till Kulturbolaget

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

Biljetter och priser

lördag 13 oktober, kl 20:30
Visa alla datum ››

Kulturbolaget
Bergsgatan 18
21154 Malmö

venuepoint Onumrerat 200 kr