DubbelTrubbel

DubbelTrubbel

torsdag 28 juni, kl 21:30

teater Thomas Petersson Fars Komedi

DubbelTrubbel Komiskt Kaos på Krusenstiernska! I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Bernard (Johan Petersson) planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Sanna (Anna Rydell). Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Monica(Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Robert (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel...? Allt, visar det sig! Robert har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Bernard har ingen aning om att hans fru och Robert egentligen är hemliga älskare, så Monica väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Susanne (Sussie Eriksson) av misstag blir förväxlad med älskarinnan Sanna, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa... Nu är det upp till Bernard och Robert att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen. Denna prisvinnande farsklassiker, av franske mästaren Marc Camoletti, får nu nytt liv i händerna på vår stjärnspäckade ensemble på Sveriges vackraste sommarscen; Krusenstiernska Teatern. Välkomna till årets stora skrattfest! Originalmanus Marc Camoletti Regi och svensk översättning Edward af Sillén Ensemble:
Thomas Petersson Johan Petersson Sussie Eriksson Anna-Karin Palmgren Martin Rydell Anna Rydell.

Av/ombokningsskydd, gruppbokningar eller övriga frågor: vg ring Kalmar BiljettCentrum 0480-421010 eller eposta biljettcentrum@kalmarsalen.se.

Längd inkl. paus: ingen uppgift.

BOKA TEATERSUPÉ i samband med din biljettbokning eller i efterhand via länken: Eventmeny TEATERSUPÉ PÅ PARK HERMINA 28 JUNI KL. 17.00

Hitta till Krusenstiernska teatern

Krusenstiernska teatern
Stora Dammgatan 9-11
39246 Kalmar

Biljetter och priser

torsdag 28 juni, kl 21:30
Visa alla datum ››

Krusenstiernska teatern
Stora Dammgatan 9-11
39246 Kalmar

ticketmaster Pris 450 kr