Singing in the Rain

torsdag 15 november, kl 18:00

musikal

UnderhållningsPatrullen ger Singin' in the rain, en musikal som många har en varm relation till och en en riktig klassiker. .

Den har ofta benämnts som världens bästa musikalfilm och med nummer som ”Goodmorning” ”Make èm laugh” och titlesången ”Singin´in the rain” är det lätt att förstå varför.

Ni kommer få följa filmsstjärnan Don Lockwood och hans odrägliga motspelerska Lina när de ska anpassa sig till övergången från stumfilm till talfilm. Kan man göra musikalfilm med en diva som varken kan sjunga eller dansa? Och hur löser man det när personen ifråga är helt omedveten om problemet? Tillsammans med sin bäste vän Cosmo och den unga lovande Cathy lyckas de lösa uppgiften. Längs med vägen bjuds ni på stepp och slapstick, stumfilm och sång, dans, skratt, kärlek och förstås REGN!

Singin´in the rain är en kärleksfull hyllning till tiden då Hollywood gick från stumfilm till ljudfilm. Med humor och oemotståndliga sånger berättas historien om de problem som uppstod. Vi kommer att bjuda er på allt det Singin' in the rain ”ska” innehålla, i en mix av igenkänning och vår egen tolkning, vilket är vårt signum.

Missa inte denna charmiga klassiker!

Hitta till Kristianstad Teater

Kristianstad Teater
Tivoliparken
29132 Kristianstad

Biljetter och priser

torsdag 15 november, kl 18:00
Visa alla datum ››

Kristianstad Teater
Tivoliparken
29132 Kristianstad

nortic Från 85 kr
Till 385 kr