Helgeåfestivalen 2018 5-6 juli 2-Dagarsbiljett

Helgeåfestivalen 2018 5-6 juli 2-Dagarsbiljett

torsdag 5 juli, kl 17:02

festival musikfestival

Välkommen till Helgeåfestivalen. 5:e juli - 7:e juli 2018.

Festivalen drivs av en ideell förening som heter F-yra. Denna förening anordnar även andra musikarrangemang i samarbete med Knislinge Folkets Park. Men Helgeåfestivalen är såklart det stora arrangemanget där flest personer är inblandade.

Helgeåfestivalen har utvecklats från en liten festival med 300 besökare på en fotbollsplan till en massiv tredagarsfestival med över 5000 besökare, två scener, Sveriges längsta bar och stor camping. Med akter som Europe, Marky Ramone, Pretty Maids, UDO, Saxon, Helloween, Wasp och Skid Row har festivalen skaffat sig ett bra rykte i musiksverige.

Helgeåfestivalen har kallats för Sveriges mysigaste festival av festivalbesökarna. Vi tror att mysigheten kommer av vår goda service, fantastiska vackra läge och den familjära stämningen. Det är alltid trevligt att besöka festivalen och vi hoppas att det ska finnas musik och aktiviteter som passar alla våra besökare.

Festivalen 2017 anses vara den bästa av alla. Området satt klockrent, nya VIP-området blev extremt populärt, och alla njöt trots det eländiga vädret.

Nu lyfter vi blicken och gör 2018 ännu bättre!

Vi ses!

+++++++ OBSERVERA! Åldergräns för Early Bird 3-dagar och Early Bird 3-dagar VIP är 18 år eller äldre.

Early Bird 3-dag Ungdom gäller fr.om. 13 år t.o.m. 17 år.

VIP 2016 premiäröppnades Helgeåfestivalens VIP-område. Det blev mycket uppskattat av våra besökare. Det erbjöds en välutrustad bar, sköna sittmöjligheter, aktiviteter såsom pingis osv. Helt enkelt lite lyxigare. Det kommer finnas ett fantastiskt lounge-område, en välfylld bar med mycket god dricka, god mat och sköna sittmöjligheter. Det kommer även att finnas utkikstorn för de som vill titta på banden på bandyscenen från VIP-området. Det blir helt enkelt som i fjol men bättre.

KOMPISBILJETT I 3-Dagars Kompis ingår 2 st 3-Dagarsbiljetter till rabatterat pris. Dela med bästa kompisen, kärleken eller hela grannskapet! Kan köpas i grupper om 2 upp til 10 st.

Åldersgränser Ej fyllda 13 år, gratis inträde i målsmans sällskap Fyllda 13 år, Ungdom Fyllda 18 år, Vuxen 18-årsgräns i VIP Öppettider Torsdag 15.00 – 02.00 Fredag - Lördag 12.00 – 02.00 Adress Parkgatan, Knislinge

HANDIKAPPANPASSNING För dig som har något fysiskt handikapp erbjuder vi parkering i direkt anslutning till entrén. Området innehåller ej något hinder för rullstolsbundna. Alla matvagnar är lättåtkomliga. På området finns handikapp-ramp framför varje scen. På campingen finns särskilda platser och toaletter avsedda för handikappade. Vi erbjuder elanslutning på campingen vid särskilda behov För köp av Rullstol och Ledsagarbiljette vänligen kontakta Eventim.ses Kundservice, 0771-130150,

PARKERING Det finns en dedikerad parkering för festivalbesökarna. Följ anvisningarna på skyltarna så hittar du dit. Det är ca 400m gångavstånd. Först till kvarn! Parkeringen är obemannad.

ORDNINGSREGLER

Helgeåfestivalen

Hitta till Knislinge Folkets Park

Knislinge Folkets Park
Parkgatan
28933 Knislinge

Biljetter och priser

torsdag 5 juli, kl 17:02
Visa alla datum ››

Knislinge Folkets Park
Parkgatan
28933 Knislinge

eventim Onumrerat 1195 kr