Lolita Pop l Katalin

lördag 26 mars, kl 20:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Lolita Pop l Katalin
konsert lolita pop

Lolita Pop kommer till Uppsala!

"2019 var en glädjefest för Lolita Pop med utsåld turné då de firade 40 år som band”

Ska det gå 40 år till eller? Nej! Nu vi drar igång den gamla Lolitan och skakar loss maskinen på några klubbscener i vår. Med succéturnén 2019 i glatt minne är vi supertaggade på att möta vår publik igen. Spännande spelningar till sommaren är förstås redan bokade men vi kunde inte hålla oss så vi tjuvstartar sommarturnén på några nogsamt utvalda platser – berättar Lolita Pop.

”Och när vi är på gång passar vi på att fira ännu ett jubileum: 1982 kom debutalbumet Falska Bilder och där finns det guld att hämta! Vi fortsätter gräva guld i låtskatten och tåget lämnar perrongen” – säger Karin Wistrand”.

Lolita Pop startade 1979 och gjorde sin första spelning på invigningen av den legendariska klubben Rockmagasinet i Örebro. Bandet skapade en egensinnig popmusik med Karins starka sång och gitarrernas melodivävar, mycket inspirerat från 70-talets rockscen i New York. Det blev många år med turnéer, dynamiska livespelningar och framgångsrika skivsläpp med hittar som "Långa tåg av längtan", "Hey Winner" och "Tarzan on a big red scooter". Bandet gick skilda vägar 1991 efter albumet Blumenkraft.

2022 års upplaga av Lolita på turné består av Karin Wistrand sång, Benkt Söderberg och Sten Booberg gitarr, Rickard Donatello bas och Bobo Ölander trummor.

**Vaccinationsbevis/Covidbevis**

Till det här evenemanget krävs det att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis/covidbevis ihop med en giltig legitimation.

**Kontroll av vaccinationsbevis på ett evenemang:**
* Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se(mobilt Bank-ID krävs).
* Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
* Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
* Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering.

Hitta till Katalin

Katalin
Roslagsgatan 1
75327 Uppsala
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

lördag 26 mars, kl 20:00
Visa fler datum ››

Katalin
Roslagsgatan 1
75327 Uppsala

tickster