Alba August

torsdag 3 februari 2022, kl 20:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Alba August
konsert alba august

Alba August

Spelplats: Katalin and all that jazz

Datum: 3 februari 2022

Biljettpris: 225 sek + service

Åldersgräns; 20 år

Efter ett år av hitsinglar släppte Alba August i fredags sitt debutalbum ”I Still Hide”. Nu avslöjar hon också att det blir turné i vinter.

Det är få debutantartister som kan överglänsa Alba Augusts 2021. Från hennes första tv-framträdande på Guldbaggegalan till ”Framtidens Artist” i P3 och omslaget i Nöjesguiden. Vid sidan av att skriva låtar och spela in albumet har Alba även spelat in tv-serie och film.

Ett hektiskt år minst sagt. Mitt i allt som har skett har hon gått in i sig själv och släppt ut precis allt på dessa tio låtar.

– Körer, synthar och okontrollerade trummor har hjälpt mig spegla mina känslor. Hela min resa i att börja göra musik har handlat om att släppa kontrollen.
Albumet handlar om sökande efter frihet, om att vara världens blygaste och ensammaste, berättar Alba.

Debuten som scenartist skedde under sommaren på festivalen UNITED i Stockholm. Gensvaret från publiken var direkt, sällan har en ny artist gått så rakt in i hjärtat. Framgången ledde till att Alba August blev inbjuden till kreddiga festivalen BY:Larm i Oslo under hösten och även där gjorde hon succé med sin unika scennärvaro.

I februari väntar en efterlängtad turné runt om i Sverige. Med nya albumet, hitsinglar och radiofavoriter som ”We’re Not Gonna Make It”, ”Lights”, ”Killing Time” och ”Old Love” är Alba August redo att möta publiken.

Hitta till Katalin

Katalin
Roslagsgatan 1
75327 Uppsala
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

torsdag 3 februari 2022, kl 20:00
Visa fler datum ››

Katalin
Roslagsgatan 1
75327 Uppsala

tickster