Eva Eastwood

Eva Eastwood

fredag 15 november, kl 21:00

konsert Eva Eastwood

Att Eva Eastwood går sin egen väg på den svenska musikscenen är närmast ett understatement. Som ingen annan har hon kryssat mellan 50-talsdoftande svensk rockabilly och rock´n roll så framgångsrikt att hon numera är ett namn bland 50-talshjältar som Elvis Presley, Wanda Jackson och Carl Perkins på Rockabilly Hall of Fame i USA. Med flera hundra låtar registrerade hos Stim och massor av idéer, utkast och kassetter som ständigt dyker upp i nya lådor fortsätter en av Sveriges mest produktiva artister att skriva sin egen melodi.

Våren 2017 var det biopremiär för dokumentärfilmen Eva en lyckost! Våren 2018 gick filmen på SVT och responsen har varit enastående. Filmen är ett porträtt av Eva och hennes musik, men också en berättelse om en mycket jobbig uppväxt i utsatthet. Eva är styrka personifierad. Hon berättar och visar vad man kan åstadkomma om man följer drömmen istället för strömmen. I filmen möter vi bland andra Jerry Williams, Peter Le Marc, Siv Malmqvist, Jill Jonsson, Boppers, Tomas Deutgen, Larz Kristerz, Cajsa Stina Åkerström och många fler.

Många fina brev strömmade in efter att filmen visades på TV och efterfrågan än större än någonsin. Eva turnerar året om med sitt band, totalt 5 personer.

Hitta till Katalin

Katalin
Roslagsgatan 1
75327 Uppsala

Biljetter och priser

fredag 15 november, kl 21:00
Visa alla datum ››

Katalin
Roslagsgatan 1
75327 Uppsala

tickster Eva Eastwood 310 kr