KALMARSALENS LOPPMARKNAD

KALMARSALENS LOPPMARKNAD

lördag 30 juni, kl 20:00

familj loppis

Hyr ett bord i KalmarSalen - garanterat regnfritt - garanterat bästa service!

Borden är 50 x 120 cm stora. Kostnaden är 200 kr/bord. Loppisen kommer att vara gratis för besökare. Ni har det bord ni har betalt för. Inga stolar eller egna bord får användas.

Regler för Loppisen Dörrarna öppnas för dig som säljare klockan 08:00. Bara de som ska sälja kommer in klockan 08:00. Du får inte heller börja sälja innan 09:00 Loppisen ska vara tillgänglig för alla, vilket innebär att lådor under bord får sticka ut max 30 cm, ingen förvaring eller grejer i trappor, dörröppningar eller på ramper. Ni har de borden ni betalt för. Inga stolar eller egna bord får användas. Nödutgångar får inte under några omständigheter blockeras. Varken från in eller utsidan. I entrén kommer det att vara skyltat med en karta, så ni ser vilket bord ni har. Bordet är skyltat med ert bokningsnummer. Ni ansvarar för de grejer ni tar med till loppisen. Inget lämnas kvar efter avslutad loppis. KalmarSalen tar inget ansvar för eventuella p-böter. Parkeringsplatser finns på andra sidan gatan. Alla ytor går att nå med rullstol. Gott om toaletter finns för dig som säljare samt för besökare.

Tips! Teknik, böcker, prylar, hobbyartiklar, smycken, verktyg, pryttlar, porslin och leksaker är sådant som vanligtvis säljs. Ju mer du har med dig, desto mer kan du också sälja. Det gör inget om inte allt får plats på bordet till en början. I takt med att du säljer prylar fyller du på med nytt. På så sätt bibehåller du intresset för ditt bord. Många pryltokiga loppisbesökare spenderar timmar på loppisen. Pryd ditt bord med en duk och lägg upp prylarna så att de kommer till sin rätt. Ingen vill köpa söndriga eller smutsiga kläder eller prylar. Bara för att du säljer begagnade prylar behöver du inte ge efter för skambud. Tänk på att ha med dig en liten växelkassa. De flesta har tagit med pengar inför loppisen och kommer med sedlar. Bäst att ha pengarna i en midjeväska eller en handväska som du hela tiden bär på dig. På så sätt har du hela tiden koll på dina pengar. Närmaste bankomat är på Baronens köpcenter samt Stortorget. Kunderna uppskattar att få en påse att bära sin fynd i.

Hitta till KalmarSalen

KalmarSalen
Skeppsbrogatan 49
39232 Kalmar

Biljetter och priser

lördag 30 juni, kl 20:00
Visa alla datum ››

KalmarSalen
Skeppsbrogatan 49
39232 Kalmar

ticketmaster Pris 200 kr