Tobias Persson - Man på prov

Tobias Persson - Man på prov

fredag 5 oktober, kl 19:30

humor föreställning

Komikern Tobias Persson och -?Man på prov-? har mottagits med stående ovationer och lysande recensioner under vårens turné. Nu kan vi med glädje meddela att Tobias tar med sig sin kritikerrosade humorföreställning -" regisserad av ingen mindre än Rachel Mohlin - vidare ut på stor turné i höst. Det är närmare bestämt i 12 orter runt om i landet där det nu står klart att -?Man på prov-? kommer spelas. "Ni som älskar bebisar så mycket, varför skaffar inte NI barn?!" Om Tobias Persson fått en krona för varje gång den frågan ställts hade han nästan inte behövt ta banklån till otaliga IVF-försök. - I fyra års tid levererade jag provrör på dagtid och stand up comedy på kvällstid. Utöver det stod jag i adoptionskö, gick föräldrar-utbildning, gjorde -?värderingsövningar-? från helvetet och försökte hålla äktenskapet vid liv, berättar Tobias Persson. Humorföreställningen -?Man på prov-? är en djupt personlig berättelse om längtan efter barn. -?Man på prov-? är dock allt annat än tung och allvarsam -" efter 17 år på landets alla humorscener, med priset -?årets manlige komiker-? i bagaget, manusskrivande, otaliga tv- och radioframträdanden har Tobias förmågan att sätta knorr på allvaret utan att trivialisera. Publiken bjuds på befriande och bitvis svart humor -" allt ur en pappas perspektiv. "Underbar tragikomisk förställning av allra bästa slag. Som lockar till skratt hela tiden. Texten är inte bara skriven med perfekt känsla för de smådetaljerna. Den är dessutom suveränt framförd." ++++ Aftonbladet "Man på prov håller högsta klass. Persson levererar med en sån självklarhet att jag frågar mig vad som är inövat manus och vad som är nytt för kvällen. Det finns aldrig något onaturligt i varken ton eller rörelse." - TeaterStockholm.se.

Biljettkassan OBS! BETALADE ELLER BOKADE BILJETTER KAN INTE HÄMTAS UT PÅ KALMAR TEATER!

Hörselslinga Mottagare i 2 delar fås av vaktmästarna vid förfrågan som även ger instruktion. Bäst mottagning från 4:e rad parkett samt 1:a rad(balkong). 2:a(balkong) rad fungerar, men bättre på 1:a. Undvik 3:e rad (balkong).

Garderob Kalmar Teater har krav från brandmyndigheten på inhängning av ytterkläder i garderoben. Garderobsavgift 20:- Endast kontant betalning i garderoben.

Servering på Kalmar Teater Gör något mer av din teaterupplevelse -" en upplevelse för alla sinnen! Vid föreställningar på Kalmar Teater slår Porten Café & Restaurang upp portarna till Teatervallen från 1 timme innan föreställning. Vi bjuder in dig till en spännande och vackert serverad teatermeny, bokning krävs, men det går också bra att enbart avnjuta en öl eller ett glas vin i våra fantastiska lokaler. Därtill erbjuder vi pausfika där du kan välja bland enklare matalternativ eller om du så önskar, bara ett glas vin. Boka gärna ditt pausfika så slipper du kö. För bokning och mer information http://www.restaurangporten.se/

Hitta till Kalmar Teater

Kalmar Teater
Larmtorget
39232 Kalmar

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

fredag 5 oktober, kl 19:30
Visa alla datum ››

Kalmar Teater
Larmtorget
39232 Kalmar

ticketmaster Från 215 kr
Till 355 kr