Melodinosauriefestivalen med Pappa Kapsyl

Melodinosauriefestivalen med Pappa Kapsyl

tisdag 17 juli, kl 18:00

familj

BARNENS OCH DINOSAURIERNAS MELODIFESTIVAL.

Pappa Kapsyl ställer till med melodifestival på Kalmar Slott. Men bara låtar om dinosaurier får vara med. Dinosaurielåtar från nya skivan ställs mot gamla hits i denna fartfyllda barn- och familjeföreställning. Men vilken låt är bäst? Och vem ska få rösta? Kom och sjung med, skratta och påverka resultatet i Melodinosauriefestivalen.

Lyssna på nya skivan och titta på Melodinosauriefestivalen online. Rösta sedan på de bidrag du vill se i finalen, live på Kalmar Slott. Läs mer på hemsidan: www.pappakapsyl.se

BILJETTER.

Entré 155 kr/person (fri entré under 3 år) Biljetter säljs även på Kalmar Turistcenter och Kalmar Biljettcentrum (Kalmarsalen). Kalmar Turistcenter 0480 - 41 77 00 Kalmar Biljettcentrum: 0480 - 42 10 10 På föreställningsdagen går det också bra att köpa biljetter i kassan på Kalmar Slott (i mån av plats).

RABATT PÅ INTRÄDE TILL KALMAR SLOTT Visa upp din biljett till Melodinosauriefestivalen i biljettluckan på Kalmar Slott så får du lösa entré till slottet för endast 100 kr.

MER OM MELODINOSAURIEFESTIVALEN.

De senaste åren har Pappa Kapsyl turnerat land och rike runt med sin populära barnteater med sånger om dinosaurier. Men i sommar stannar han hemma för att sätta upp en ny familjeshow på Kalmar Slott. Och det är inte bara showen som är ny. Under våren 2018 släpps en rad nya låtar i Youtube-satsningen “Melodinosauriefestivalen”, en musiktävling för låtar om dinosaurier. I varje deltävling röstar tittarna fram de bidrag som går till final på Kalmar Slott där publiken kan uppleva Melodinosauriefestivalen live. Eftersom publiken bestämmer kan det bli olika vinnarlåtar från show till show. Välkommen till en familjeföreställning där allt kan hända!

OM PAPPA KAPSYL.

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn. Med hundratals konserter årligen har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade barnartister. På Pappa Kapsyls populära Youtube-kanal finns musik, musikvideor, barnprogram och annat kul. Under 2018 släpps nya barnskivan "Dinosaurierna Vaknar" samtidigt som nya föreställningen Melodinosauriefestivalen får världspremiär på Kalmar Slott. .

www.pappakapsyl.se

Hitta till Kalmar Slott

Kalmar Slott
Kungsgatan 1
39233 Kalmar

Biljetter och priser

tisdag 17 juli, kl 18:00
Visa alla datum ››

Kalmar Slott
Kungsgatan 1
39233 Kalmar

nortic Från 155 kr