Tom Walker

Tom Walker

söndag 11 november, kl 20:00

konsert

Biljettsläpp fredag den 27 april, klockan 11.00. 

Genom att blanda hiphop-beats, eklektiska samplingar och traditionellt låtskrivande är Tom Walker snart ett givet namn på de stora scenerna. Med miljontals streams, flera hits och ett unikt uttryck är Walker bland det bästa som framtiden har att bjuda på. Den nya karriärdefinierande singeln Leave a Light On håller i skrivande stund på att etablera Tom Walker som ljudet av 2018 världen över, och inte bara i hemlandet där han redan säljer ut de största klubbarna.

Just nu håller Tom Walker på att finputsa det sista på sitt kommande debutalbum, och den 11 november kommer han till Sverige för en spelning på Kägelbanan.
Tom Walker föddes i Skottland, men växte upp i Manchester tillsammans med föräldrarnas skivsamling och artister som The Police, Ray Charles och Bob Marley. Efter att ha pluggat musik på London’s Collage of Contemporary Music började han göra musik tillsammans med de han bodde med, vilket till slut mynnade ut i ett skivkontrakt med Relentless.

Tom Walker har redan utsetts som framtidshopp av både MTV och BBC, samt blivit utvald av Radio 1 till deras inflytelserika Brit List. Redan har han agerat support åt artister som George Ezra, Gallant och Jake Bugg, men frågan är inte om det snart kommer att vara tvärt om.

Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för ändringar.

Hitta till Kägelbanan

Kägelbanan
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

Biljetter och priser

söndag 11 november, kl 20:00
Visa alla datum ››

Kägelbanan
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

tickster Tom Walker 225 kr
Tom Walker presale 225 kr