The Fantastic Four med Coverland

The Fantastic Four med Coverland

söndag 17 november, kl 16:00

konsert

MOTOWN 60 Med The Fantastic Four & Coverland

Historien om Motown kan berättas på så många sätt, men allt annat än att börja den magiska soulsagan utan att först nämna entreprenören och visionären Berry Gordy skulle faktiskt vara en smärre hädelse. Mannen som den 12 januari 1959 lånade 800 dollar från sin familj för att förverkliga sin dröm om skivbolaget Motown och som sen förändrade den globala musikscenen. Med låtskrivartrion Holland Dozier Holland och det näst intill abnormt tajta husbandet The Funk Brothers sedermera på plats var det sedan bara en tidsfråga innan hitlistorna skulle ockuperas med storm av bla. The Supremes, The Jackson Five, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Four Tops och The Temptations.

Denna jubileumsföreställning med The Fantastic Four i spetsen hyllas den här musikaliska epok med de största hitsen från Motown’s 60 åriga historia. Med sig har man Jönköpings stolthet COVERLAND som med lätthet får till det klassiska soundet och svänget. En fartfylld konsert fullspäckad med klassiker som tex. “I want you back”, “My Girl” och “Hurry Love” är att förvänta, missa inte detta unika tillfälle att återuppleva en del av Motown historien igen.

The Fantastic Four
Sveriges största Motowngrupp The Fantastic Four lämnar ingen oberörd med sitt unika uppträdande. På scen framförs dom bästa låtarna från 50- och 60-talet, igenkänningsfaktorn är total. Nu är gruppen aktuell med en jubileumsföreställning “MOTOWN 60Th Anniversary” som innehåller alla de klassiska låtarna som gjordes under skivbolagets glansdagar.

The Fantastic Four fick sitt nationella genombrott i tv-programmet ”Talang 2007” och har sen dess turnerat i Norden och stora delar av Europa. 2012 vann man världens största underhållningstävling i Hollywood L.A. (WCOPA) och gjorde sin första spelning i Las Vegas året därpå. The Fantastic Four är kända för sina minnesvärda konserter och lämnar publiken med en euforisk känsla, detta är underhållning i världsklass.

ÖVRIG INFORMATION

Ytterdörrarna öppnas:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar 20 minuter inklusive paus

Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålder.

Garderob
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Hitta till Jönköpings Teater

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
55321 Jönköping

Biljetter och priser

söndag 17 november, kl 16:00
Visa alla datum ››

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
55321 Jönköping

tickster The Fantastic Four ORD. 365 kr