Stefan Sundström - Domedagspredikan

Stefan Sundström - Domedagspredikan

torsdag 14 november, kl 19:30

konsert Stefan Sundström

Under hösten ger sig Stefan Sundström ut på soloturné med ny musik i bagaget. Både albumet och turnén har fått namnet "Domedagspredikan". Stefan har en välgrundad plats i den svenska vistraditionen med över 30 år sedan han gav ut sin första musik.

På kassettband. Med vardagsrealistiska, underfundiga texter har Sundström kommenterat både samhället och den lilla människan. Alltid med hjärtat på rätta stället.

14 november kommer turnén till fantastiska Jönköpings Teater. En minnesvärd, intim och stark konsertupplevelse du absolut inte får missa.

ÖVRIG INFORMATION

Ytterdörrarna öppnas:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 75-90 minuter

Paus:
Nej

Garderob
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Hitta till Jönköpings Teater

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
55321 Jönköping

Biljetter och priser

torsdag 14 november, kl 19:30
Visa alla datum ››

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
55321 Jönköping

tickster ORDINARIE Stefan Sundström 365 kr