Sandro Cavazza

Sandro Cavazza

torsdag 21 mars, kl 19:30

konsert Sandro Cavazza

Hyllade Sandro Cavazza åker på omfattande vårturné. Ett av stoppen är på anrika Jönköpings Teater.

Under 2018 var han den röst som streamats absolut flest gånger på Spotify i Sverige. Han har också dominerat topplistor och i flera konstellationer (Estrad, Kygo, Avicii) och nominerats till både Årets Nykomling och Årets Låt på P3 Guld. Sandro Cavazza avrundar ett starkt 2018 på topp och inleder 2019 med en omfattande vårturné.

Under 2018 var "Without You", Aviciis hit med Sandro Cavazza, den mest streamade låt på Spotify i Sverige. På Spotifys årstoppslistor hittade vi också Sandro på Kygos "Happy Now" och med sin egna hit "High With Somebody" toppade han listorna i veckor under sommaren 2018. Den sistnämnda gjorde succé hos svenska folket och som ett kvitto på detta har singeln nominerats till Årets Låt i P3 Guld. Sandro själv kan ta hem priset som Framtidens Artist.

I höstas stod Sandro på arenascener framför tusentals människor i Asien när han turnerade tillsammans med Kygo. Sommaren hemma i Sverige bjöd också på stora publikhav under en fullspäckad turné. Nu är Sandro aktuell med nya låten "Used To", en känslostorm som återigen bevisar hans förmåga som låtskrivare.

I vår tar Sandro steget från de stora publikhaven till en exklusiv och intim turné genom Sverige.

ÖVRIG INFORMATION

Föreställningens längd: Ej satt i nuläget. Sluttiden som står är preliminär.

Åldersgräns: Ingen

Servering
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Hitta till Jönköpings Teater

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
553 21 Jönköping, Jönköping

Biljetter och priser

torsdag 21 mars, kl 19:30
Visa alla datum ››

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
553 21 Jönköping, Jönköping

tickster Sandro Cavazza ORD 350 kr