QUEENIE - FOREVER

QUEENIE - FOREVER

lördag 13 april, kl 19:30

konsert tribute

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen. År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största Queen-festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys "personliga assistent" Peter Freestone själv.

Första steget i karriären för detta fantastiska band var deltagandet i TV-serien "I Got Talent". Inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott. Queenie genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde.

Kombinationen av originalinstrumentering, och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi. Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud-/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse.
------------------------------------------------------------------------
Åldersgräns: 18 år. 13 år i målsmans sällskap.
-----------------------------------------------------------------------
Servering
Nytt för i år är att du kan förbeställa mat i samband med att du köper dina biljetter till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre dagar innan föreställningen.

Rullstolsplats
Rullstolsbiljetter bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Hitta till Jönköpings Teater

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
55321 Jönköping

Biljetter och priser

lördag 13 april, kl 19:30
Visa alla datum ››

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
55321 Jönköping

tickster QUEENIE - FOREVER 410 kr