Folk och rövare i Kamomilla stad

Folk och rövare i Kamomilla stad

söndag 18 november, kl 13:00

familj

Nu drar vi ut på rövarstråt – för vi skall ut och röva
Men bara sånt vi kommer åt, och sånt vi kan behöva

I den lilla staden Kamomilla händer det mycket konstigt. Det kan komma en kamel spatserande men där finns även många underliga personer. Uppe i tornet bor gamle Tobias som kan spå vädret. Där finns även båda Bagare, Slaktare och så Överkonstapel Bastian som helst inte vill häkta någon. I Kamomilla är det inte polisen som bestämmer, utan det gör Tant Sofie.

Men staden får även besök av tre rövare. Det är Kasper, Jesper och Jonatan. Ingen vågar bråka med dom för de har ett lejon hemma. Fast en dag rövar dom självaste Tant Sofie. Det skulle dom aldrig ha gjort.

Ett härligt musikäventyr för hela familjen. Massor av sång, skratt, bus och pyttelite spänning. En riktig klassiker skriven av den norske författaren Thorbjörn Egnér för 60 år sedan.

Andra produktioner från Kultkompaniet (som kommer från Borås) har varit Pippi på de sju haven, Pippi flyttar in, Peter Pan och Kapten Krok, Karius och Baktus, Ronja Rövardotter med flera.

Alla måste ha biljett, oavsett ålder.
REK ÅLDER: Från 3 år

Köp-tidigt-rabatt (t.o.m. 24/6): 150 kronor/person inklusive serviceavgift.
Ordinarie pris vuxen: 295 kronor inklusive serviceavgift. Ordinarie pris barn (0-15 år): 195 kronor inklusive serviceavgift.

Servering
Nytt för i år är att du kan förbeställa mat i samband med att du köper dina biljetter till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre dagar innan föreställningen.

Rullstolsplats
Rullstolsbiljetter bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Hitta till Jönköpings Teater

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
553 21 Jönköping, Jönköping

Biljetter och priser

söndag 18 november, kl 13:00
Visa alla datum ››

Jönköpings Teater
Hovrättstorget
553 21 Jönköping, Jönköping

tickster Barn (0-15 år) 175 kr
Vuxen 250 kr