Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan

fredag 12 april, kl 19:30

konsert Magnus Carlsson show

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan.

Under våren 2019 åker Magnus Carlsson tillsammans med sin dansensemble ut på stor Sverigeturné med föreställningen "Från Barbados till Gamla stan". I denna färgsprakande show bjuds du på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alacazar - och självklart nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren är det dags för en rikstäckande konserthusturné med premiär den 15 mars, där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje.

Den 12 april står Magnus på Jönköpings Konserthus scen.

Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se

ÖVRIG INFORMATION

Längd: ca 100 minuter, utan paus.
Servering
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Konserthus. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Förbeställningen stänger fem vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsbiljetter bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Hitta till Jönköpings Konserthus

Jönköpings Konserthus
Elmiavägen 13
55454 Jönköping

Biljetter och priser

fredag 12 april, kl 19:30
Visa alla datum ››

Jönköpings Konserthus
Elmiavägen 13
55454 Jönköping

tickster Magnus Carlsson ORD. 555 kr