Hur kan vi? LIVE I STOCKHOLM

Hur kan vi? LIVE I STOCKHOLM

torsdag 11 april, kl 19:00

samtal podcast show

HUR KAN VI? LIVE KOMMER TILL STOCKHOLM.

KOM OCH SAMTALA MED ARON FLAM, HANIF BALI, ANN HEBERLEIN, EN ARG BLATTE, JOHANNA JÖNSSON, MALCOM KYEYUNE, PAULA BIELER, HENRIK JÖNSSON, JENS GANMAN, MUSTAFA PANSHIRI, ASHKAN FARDOST OCH KENT WISTI. (Fler kan tillkomma)

EFTER DEN SLUTSÅLDA SUCCÉN MED HUR KAN VI : LIVE I MALMÖ ARRANGERAR VI NU YTTERLIGARE EN KVÄLL I STOCKHOLM 11/4

Vi startade podden och Youtubekanalen Hur kan vi? för att bjuda in provocerande, utmanande och inspirerande gäster för att prata om ämnen som invandring, sex, jämställdhet, konsumtion, narkotika och religion. Vi tror på det mänskliga samtalet och att vi behöver bli bättre på att prata med varandra. Om vi inte kan prata med varandra kan vi inte heller leva tillsammans i ett samhälle.

Under en hel säsong har vi genom podden och vår Youtubekanal gjort människor arga, triggade, inspirerade och förhoppningsvis bidragit till ett högre tak i det svenska samtalsklimatet.

Den 11:e april i Stockholm bjuder vi in våra gäster från poddens första säsong och dig som lyssnat till ett live-samtal där vi kommer fortsätta prata om dessa viktiga ämnen.

Du har möjlighet att träffa gäster från podden och även lyssna till vissa av dem samtala på scenen. Du har också möjlighet att träffa andra lyssnare och samtalsdeltagare som under året som gått lyssnat på Hur kan vi? och är intresserade av att samtala.

BILJETTER:
Ordinarie 379 kr
Inget speciellt ingår. Mer än en fantastisk kväll.

VIP 1000 kr
Exklusivt förmingel med start kl. 18:00 tillsammans med Hur kan vi?-redaktionen och några av gästerna från programmet samt en Samtalsextremist-tygpåse. Ingår gör också ett glas cava som hämtas i pausen mot uppvisad drinkvoucher.

VIP GULD 5000 kr
Exklusivt förmingel med start kl. 18:00 tillsammans med Hur kan vi?-redaktionen och några av gästerna från programmet samt en Samtalsextremist-tygpåse. Du får också en möjlighet att ställa en fråga till en av gästerna på scen, frågan mailar du till oss innan kvällen och programledaren ställer frågan till gästen under kvällens gång. Vi bjuder dig också på en brunch dagen efter tillsammans med Navid Modiri och utvalda gäster. Frågor kring brunchen och frågor till kvällen skickas till victoria snabel-a hurkanvi punkt se
Ingår gör också ett glas cava som hämtas i pausen mot uppvisad drinkvoucher.

Hitta till Intiman

Intiman
Odengatan 81
11322 Stockholm

Biljetter och priser

torsdag 11 april, kl 19:00
Visa alla datum ››

Intiman
Odengatan 81
11322 Stockholm

tickster Ordinarie 379 kr