Humorgåvan 2020

Humorgåvan 2020

måndag 3 februari, kl 19:30

standup humor gala

ROA presenterar HUMORGÅVAN 2020
Humorgåvan med Özz Nûjen i spetsen bjuder in till skratt för välgörenhet.

Den tredje februari sammanstrålar Sveriges komikerelit för ett skratt som gör gott. Under den årliga välgörenhetsgalan Humorgåvan på Intiman i Stockholm väljs varje år en ny ambassadör. Årets upplaga leds av Özz Nûjen som valt Kurdiska Biblioteket i Alvik som kvällens välgörenhetsmål.

Humorgåvans elva namnkunniga komiker är: Özz Nûjen, Johan Glans, Ann Westin, Therese Sandin, Hampus Hedström, Marika Carlsson, Hasse Brontén, Johanna Wagrell, Patrik Larsson, Martin Lagos och Babben Larsson. Alla medverkande deltar till förmån för Kurdiska Biblioteket och även Intiman erbjuder lokalhyran kostnadsfritt för att så mycket som möjligt av intäkterna ska kunna gå till ändamålet. Tidigare år har bland annat Måns Möller och Marika Carlsson varit kvällens ambassadörer. Kvällen har sålt slut varje år och den har lockat till sig en trogen publik.

Det Kurdiska Biblioteket är en politiskt och religiöst obunden institution som bildades 1997 av Nedim Dagdeviren. Biblioteket verkar för att tillgängliggöra det kurdiska kulturarvet till alla.

Hitta till Intiman

Intiman
Odengatan 81
11322 Stockholm

Biljetter och priser

måndag 3 februari, kl 19:30
Visa alla datum ››

Intiman
Odengatan 81
11322 Stockholm

tickster Ordinarie Parkett 0 kr
Ordinarie Balkong 0 kr