Acid Blood, Slaveriet och Skrammel

Acid Blood, Slaveriet och Skrammel

fredag 15 februari, kl 20:00

konsert

Fredagen 15 Februari öppnar Klubb Alturism återigen punkens portar till Insikten på Kulturhuset i Jönköping. Det kommer bli en Punkfest utan dess like! Denna gången är det Acid Blood Slaveriet och Skrammel som står för röjet. Ni missar väl inte detta?

ACID BLOOD (fr. Umeå) spelar snabb och stökig hardcore punk. Tänk Motörhead, Stooges, The Exploited, Plasmatics, Girlschool. Medlemmar från bl.a. AC4, Vectors och Raging Steel. En 7" EP, "Dagger Eyes", finns redan ute och första LPn släpps under våren.

Jojo Anderbygd - sång
Karl Backman - gitarr
Emil Fjällstrom - bas
Isak Mörtzell - trummor

SLAVERIET är en ny punkakt från Mariestad. Bandet består av ett hopkok av punkrockare från M-Stad med omnejd.
Uppställningen av medlemmar på scen är följande:Bjurre,Jenz,Jonsson och Loppan. Tidigare band som medlemmarna huserat i är bla:Asta Kask,Cosa Nostra,Deny,Carpe Diem och Angelpiss.
En annan gemensam nämnare är att de tre förstnämnda även tidigare spelat i ytterligare ett band som gick under namnet Frost där de gav ut fyra skivor.

SLAVERIET släppte sin debut EP ”När Röken Lagt Sig” på Second Class Kids Records i Mars-18 och kommer även släppa en fullängdsplatta till Våren-19.

SLAVERIET-När Röken Lagt Sig:
open.spotify.com/album/5G3Dh8v6tzet3rztrBLQiN?si=O891RCAvRlyRWtcNoTJvLg

MER TRALLPUNK ÅT FOLKET!
Skrammel från Västervik är aktuella med debutalbumet Under jord, som också det gavs ut av Second Class Kids, i september 2018. Bandet blandar olika punkstilar, men även andra genrer och gör det till sin egen version av trallpunk.

open.spotify.com/track/0V58vj2tfeJnxB43QYKPUz?si=MR50rpDSQrKlScyERy-J7w

Hitta till Kulturhuset

Kulturhuset
Svavelsticksgränd 7-9
55315 Jönköping

Biljetter och priser

fredag 15 februari, kl 20:00
Visa alla datum ››

Kulturhuset
Svavelsticksgränd 7-9
55315 Jönköping

tickster 1 Person, Ståplats 100 kr