Circuit Des Yeux | Inkonst, Malmö

Circuit Des Yeux | Inkonst, Malmö

fredag 16 november, kl 20:00

konsert

Haley Fohr är en av vår tids mest unika röster och är på väg att växa till en a vår generations viktigaste avantgardemusiker. Hennes livespelningar lämnar ingen oberörd.

Amerikanska Circuit des Yeux kommer till Malmö. Med sig har hon sitt senaste album ‘Reaching for Indigo’ (Drag City), som har hyllats som hennes hittills starkaste.

Circuit des Yeux – alias amerikanska Haley Fohr – er en ovanlig sångerska med en djup och rå röst och ett musikaliskt universum som innehåller både syrad folk, dramatisk rock, avantgarde, elektroniska klanger och jazzimprovisation. Uttrycket kan verka introvert men fångar alltid lyssnaren med sin ofattbara intensitet.

Musiken är rå och oroande och lyfts av en röst som för tankarna till vokalister som Diamanda Galás, Patty Waters och Odetta, en röst som glider från domedagstungt mörker till gälla skrik.
Hennes konsert Roskilde 2017 räknas till en det årets festivalhöjdpunkter och nu gör hon sin första konsert i Malmö någonsin. Spelningen är fortsättningen på hennes albumturné för tokhyllade skivan ”Reaching for Indigo” en skiva som hyllats av internationella press. Bland annat skriver Pitchfork om albumet: “These songs are the most effective showcases for her singing yet, as she hums and warbles and howls over music that refuses to sit still.”

---

Medlemspris gäller för dig som har ett av Inkonsts medlemskort. Medlemskort och legitimation uppvisas i dörren vid konserten. Medlemskortet ger dig 20% rabatt (upp till max 50kr) på alla Inkonsts arrangemang och kostar bara 100kr. Mer information hittar du på www.inkonst.com

Hitta till Inkonst

Inkonst
Bergsgatan 29
21422 Malmö

Biljetter och priser

fredag 16 november, kl 20:00
Visa alla datum ››

Inkonst
Bergsgatan 29
21422 Malmö

tickster Circuit Des Yeux 150 kr
Circuit Des Yeux (medlem) 135 kr