Jill Johnson - Welcome to Christmas Island

Jill Johnson - Welcome to Christmas Island

måndag 19 november, kl 19:30

jul Jill Johnson

JILL JOHNSON OCH ANDERS BERGLUND - WELCOME TO CHRISTMAS ISLAND

I slutet av 2017 släppte Jill Johnson albumet ”Christmas Island” – en storbandsplatta tillägnad julen men kanske ännu viktigare; ett efterlängtat samarbete med gode vännen Anders Berglund. Skivan innehåller en rad klassiska och älskade låtar i fantastiska arrangemang av Anders och äntligen tar duon med sig denna underbara musik och åker ut på en omfattande turné genom Sverige. Med på resan är välrenommerade Sandviken Big Band, det kommer bli en oförglömlig konsertupplevelse i storformat med alla ingredienser för en perfekt julstämning!

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under de senaste åren verkligen satt countryn på den svenska musikkartan – men hon har också genom sin fantastiska show ”That’s Life” visat ytterligare en sida av sig själv då hon tolkade sina favoriter ur den amerikanska låtskatten ackompanjerad av storband. Vad kan då vara mer rätt än att åka ut på turné med Anders och med den musikaliska uppbackningen av just ett storband?
Anders Berglund är en av Sveriges mest kända musikprofiler – arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent med en karriär som spänner från popidol i Blue Swede via Melodifestivaler, ”Så ska det låta”, mängder av TV-program, krogshower, musikaler, film- och teatermusik. Med en enorm erfarenhet och stort musikaliskt sinne har han tagit sig an arrangemangen till ”Christmas Island” och skapat en storbandsakt i världsklass.
Turnén Welcome to Christmas Island är ett drömprojekt för Jill och Anders; äntligen får de tillsammans bjuda publiken på den musik de båda älskar.
Årets julkonsert är här!
--
Arrangör: Stella Event AB
Längd: 2 * 50 min, 20 min paus
Åldersgräns: 13 år

Hitta till Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
90329 Umeå

Biljetter och priser

måndag 19 november, kl 19:30
Visa alla datum ››

Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
90329 Umeå

tickster Salong främre 650 kr
Salong 595 kr