BABBEN MÖTER FRISTORP

BABBEN MÖTER FRISTORP

onsdag 22 april, kl 19:00

musik humor

- ETT MUSIKALISKT OCH HUMORISTISKT MÖTE

Göran Fristorp och Babben Larsson bjuder på ett unikt möte tillsammans med pianisten Hansa Berg. Det blir en härlig blandning med personliga musikaliska favoriter, stämsång och humor.

Babben och Göran inledde sitt samarbete för tre år sedan. Då kände de inte varandra men båda hade beundrat den andre, lite på avstånd. Tillsammans satte de ihop en föreställning som rymmer såväl Evert Taube som amerikanskt 70-tal, stand up-comedy och sit down-tragedy. Det blev succé direkt med fullsatta hus och fina recensioner. "Babben och Fristorp glänste i Virserum", skrev Barometern, "Olika men på samma våglängd", skrev Gotlands Tidningar och "Roligt mellansnack och samstämmiga artister", skrev BLT.

2020, när Göran Fristorp firar 50 år som artist, tar Göran och Babben sitt samarbete vidare, den här gången på en rikstäckande turné.

- Göran sjunger fantastiskt och spelar gitarr i världsklass. Han är bra på riktigt. Det är så roligt att vi samarbetar och jag är mäkta stolt över den här konserten vi skapat tillsammans, säger Babben Larsson.

-Jag har alltid gillat Babbens humor. Hon lyckas som få andra av hennes kollegor hålla en stadigt hög nivå på det hon säger och gör. Men vad färre känner till är att hon dessutom har en fantastiskt sångröst, säger Göran Fristorp.

GÖRAN FRISTORP FIRAR 50 ÅR SOM ARTIST 2020.
www.gyllenepromotion.se

Längd: ca 2 timmar inkl. paus.
Arrangör: Gyllene Promotion AB

Hitta till Umeå Folkets Hus

Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
90329 Umeå

Biljetter och priser

onsdag 22 april, kl 19:00
Visa alla datum ››

Umeå Folkets Hus
Skolgatan 59
90329 Umeå

tickster ORDINARIE 0 kr