Nya Svenska Ord – En standupshow med David Sundin

torsdag 13 januari 2022, kl 20:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Nya Svenska Ord – En standupshow med David Sundin
standup

Nya Svenska Ord
Presenteras av: Kahlo
Längd: 90 minuter (ingen paus).
13 års åldersgräns

Nya Svenska Ord med David Sundin kommer till Örebro den 13 januari 2022

David Sundin är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med föreställningen Nya Svenska Ord återvänder han till standup-scenen för första gången på många år. David spelar sin standupföreställning Nya Svenska Ord hösten 2021 och efter publikrusningen förlängs turnén till våren 2022. Den 13 januari kommer David tillbaka till Hjalmar Bergman Teatern i Örebro! Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik.
– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.

Föreställningen skulle ha haft premiär hösten 2020, men sköts upp på grund av pandemin. Under hösten 2021 blir det 35 föreställningar runt om i Sverige och under våren 2022 förlänger David turnén med flera stopp i bland annat Sundsvall, Nyköping, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad och Kungsbacka.

Om David Sundin
David Sundin är en av Sveriges mest älskade tv-personligheter tack vare succéer som Bäst i test och Melodifestivalen. Bara för några veckor sedan utsågs han till Årets manliga programledare på Kristallengalan. Härnäst ser vi honom i årets julkalender En hederlig jul med Knyckertz på SVT och till våren i säsong sex av Bäst i test.

Hitta till Hjalmar Bergman Teatern

Hjalmar Bergman Teatern
Olof Palmes Torg
70222 Örebro
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

torsdag 13 januari 2022, kl 20:00
Visa fler datum ››

Hjalmar Bergman Teatern
Olof Palmes Torg
70222 Örebro

tickster