Nalle Puh och hans vänner

Nalle Puh och hans vänner

lördag 6 april, kl 16:00

familj

NALLE PUH OCH HANS VÄNNER
En musikalisk resa i Sjumilaskogen

Nu äntligen är det klart Kultkompaniet som ligger bakom många stora succér inom barnteater i Sverige sätter upp ännu en klassiker! Denna gången är det Nalle Puh och hans vänner som bjuder in till ett härligt äventyr med mycket musik och härlig sång!

Christopher Robin ligger och sover i sin säng. Plötsligt hörs röster som ropar hans namn. När han vaknar är han omgiven av sina vänner i Sjumilaskogen.
Nalle Puh har tagit med sig Nasse, Kanin, Tiger, Uggla och Ior.
Tillsammans beger de sig in i Sjumilaskogen och där väntar en sagovärld med härliga färger, spännande, mystisk scenografi och såklart mycket sång och musik. Nalle Puh och hans vänner är klassiker som skapades av A.A. Milne på 1920 talet. 1966 tog Disney över och Nalle Puh blev känd över hela världen. Nalle Puh och hans vänner med sina alldeles egna personligheter tar med publiken på en fantastisk berättelse, föreställningen riktar sig till barn och vuxna mellan 3-100 år!

Några av Kultkompaniets tidigare föreställningar: Pippi på de sju haven, Folk och Rövare i Kamomilla stad, Karius och Baktus, Ronja Rövardotter med flera har alla turnerat runt i hela Sverige och varit stora succér. Nalle Puh och hans vänner – En musikalisk resa i sjumilaskogen produceras av MT Live.

Manus och regi: Magnus Lohne

Längd: ca 1 h 30 min inkl paus.

Medverkande: Markus Sörensen, Mattias Manne, Elias Wärme, Mia Olsson, Moa Lohne

Arrangör: Mtlive ab

Hitta till Hjalmar Bergman Teatern

Hjalmar Bergman Teatern
Olof Palmes Torg
70222 Örebro

Biljetter och priser

lördag 6 april, kl 16:00
Visa alla datum ››

Hjalmar Bergman Teatern
Olof Palmes Torg
70222 Örebro

tickster Barn 180 kr
Ordinarie sittplats 240 kr
Rullstolsplats 240 kr