Kuta och kör

Kuta och kör

onsdag 4 juli, kl 21:00

teater

Percy Persson (Allan Svensson) är en helt vanlig taxichaufför. Det är bara det att han har två fruar, Doris (Sofie Lindberg) i Mölndal, och Marianne (Lotta Thorell) i Mölnlycke - lyckligt ovetande om varandra. Med hjälp av ett invecklat tidsschema pusslar han ihop sitt liv med sina två fruar.

När ett rån med påföljande sjukhusbesök leder till att polisen (Hans Josefsson) besöker hans hem är hans hemlighet på väg att nystas upp.

För att rädda situationen dras hans granne (Ola Forssmed) in och den första lilla lögnen leder både till en andra och en tredje - snart är skrattkarusellen igång. Nu gäller det att kuta och köra!

På scenen står Allan Svensson, Ola Forssmed, Hans Josefsson, Lars-Åke Wilhelmsson, Lotta Thorell, Sofie Lindberg och Christian Åkesson.

Regi av Anders Aldgård.

Välkommen till Gunnebo slottsteater sommaren 2018 och den 35-årsjubilerande musikaliska komedin Kuta och kör. Upplev slottsträdgården, njut av den ekologiska maten och skratta med i sommarens galnaste komedi!

Alla platser under tak!

Gunnebo kaffehus och Krog har servering i anslutning till läktaren, egen medhavd mat och dryck får ej intas i läktaren eller på uteserveringen. Rullstolsplatser på rad 1 bokas via Ticketmaster Contact center.

Tider Insläppstid kl 18:30 Spellängd: 2,5 timmar inkl. paus Åldersgräns Åldersgräns 7 år Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Ja

Hitta till Gunnebo Slott

Gunnebo Slott
Christina Halls väg
43136 Mölndal

Biljetter och priser

onsdag 4 juli, kl 21:00
Visa alla datum ››

Gunnebo Slott
Christina Halls väg
43136 Mölndal

ticketmaster Från 248 kr
Till 495 kr