GHOST - A PALE TOUR NAMED DEATH

GHOST -  A PALE TOUR NAMED DEATH

onsdag 20 februari, kl 18:30

konsert

GHOST TILL SVERIGE! Hyllade, prisbelönta och ett av världens mest älskade metalband. Bandet spelar på arenor i New York och Los Angeles - och i februari kommer "A Pale Tour Named Death" till Scandinavium i Göteborg och Ericsson Globe i Stockholm. Idag släppte bandet sitt senaste album "Prequelle" - ett nytt kapitel i den mytomspunna sagan som är: Ghost. Biljetter till konserterna 20 och 23 februari släpps 5 juni kl. 09.00 via LiveNation.se.

Ghost har alltid utmanat och skapat rubriker. Det är ett band som tagit över världen och har fans över hela jordklotet. Fansen har i flera år följt bandets mytiska och ockulta berättelser inlindat i metalmusik som vågar ta för sig och som cementerar Ghosts plats som ett av de viktigaste rock- och metalbanden just nu.

Bandet har vunnit en Grammy och flera Grammisar - för att nämna några av priserna de har kammat hem genom åren. Nu leds det rosade bandet av sin nya frontfigur: Cardinal Copia. Och dagens albumsläpp "Prequelle" är nästa steg i Ghosts ständiga utveckling.

"Rats" och "Dance Macabre" från senaste albumet har redan blivit Ghost-klassiker och vi kan väl ana att vi får höra mycket från senaste albumet, tillsammans med låtar från deras tidigare tre albumsläpp och två EPs - live i Sverige 20 och 23 februari 2019. Vi längtar redan till två fantastiska arenakonserter på svensk mark!

Datum 2019 20/2 - Scandinavium, Göteborg 23/2 - Ericsson Globe, Stockholm Biljetter Biljetter släpps 5 juni kl. 09.00 via LiveNation.se.

Åldersgräns 13 år.

Rullstolsplatser bokas via Ticketmaster Callcenter telefon 077-1707070.

Hitta till Scandinavium

Scandinavium
Valhallagatan 1
40125 Göteborg

Biljetter och priser

onsdag 20 februari, kl 18:30
Visa alla datum ››

Scandinavium
Valhallagatan 1
40125 Göteborg

ticketmaster Från 615 kr
Till 800 kr