Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

torsdag 25 oktober, kl 20:00

Underhållning Fredrik Lindström

Klicka här för att se Gävle Teaters salongsplan

Nu är komikern och språkvetaren, Fredrik Lindström, tillbaka med den nya, mångfacetterade föreställningen -?Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström" där ingen kväll är den andra lik och där till och med temat varierar från kväll till kväll. Temat slumpas nämligen fram genom ett hjul på scen som Fredrik snurrar och ibland även tar publiken till hjälp.

-" Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar standup, populärvetenskap, högläsning och trams. Det blir lite olika varje kväll, beroende på vilka teman som snurras fram, berättar Fredrik Lindström.

Tillsammans kommer publiken och Fredrik Lindström ha ett underhållande och intressant samkväm utan fasta ramar. Ett upplägg som tilltalar honom och som han genomfört tidigare.

-" Det är lite avspänt och brukar ge en skön publikkontakt. I och med att man inte har ett manus att följa så kan man inte heller göra fel. Dessutom blir det spännande för mig också, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända, säger Fredrik Lindström.

-?Samkväm" har spelats på Scalateatern i Stockholm under hösten 2017 med fortsättning på onsdagar nu i vår. Det har varit så uppskattat så att Fredrik vill ge sig ut i Sverige och ha samkväm i fler svenska städer. Bl.a. får Göteborg, Linköping, Västerås, Örebro, Lund och Gävle besök av Fredrik under hösten.

Föreställningslängd: 1 tim 30 min (ej paus). Arrangör: Kahlo AB. Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis.

Hitta till Gävle Teater

Gävle Teater
Teaterplan
80323 Gävle

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

torsdag 25 oktober, kl 20:00
Visa alla datum ››

Gävle Teater
Teaterplan
80323 Gävle

ticketmaster Från 255 kr
Till 375 kr