Gällersta Visfestival Örebro

Gällersta Visfestival Örebro

lördag 11 augusti, kl 15:00

festival visor musikfestival

Gällersta visfestival "Vi minns Ted och Kenneth Gärdestad" Årets tema på Gällersta visfestival blir musik och texter av Ted och Kenneth Gärdestad.

Vi får besök av Mikael Rickfors som kommer tillsammans med två mycket kompetenta medmusikanter, Johan Eriksson, en stor musiker och mångsysslare inom musiken. Han kommer att ge oss fantastiska och porträttlika tolkningar av Teds låtar. Han kommer dessutom att spela en del av sina egna visor. Mycket god musik utlovas.

Frida Braxell 27 år, sjunger eget material och både humor och värme utlovas. På sina skivor backas hon upp av den yppersta musikeliten i Sverige.

Frida Andersson är en finlandssvensk singer & songwriter och artist från Ekenäs, Finland. Hon bor i Stockholm sedan 2011 och 2013 kom hennes första skiva på finlandssvenska. Hon har gjort flera tv-framträdande och ett par duetter med Bo Sundström (Bo kaspers orkester) efter deras gemensamma tidigare turné.

Cornelia Raise (Örebro). Med en fantastisk röst och en härlig scennärvaro bjuder Cornelia på egenskrivet material, det mesta på engelska. Cornelia är absolut Örebros nästa rikskända artist.

Som konferencier i år har vi Kristian Von Svenson. (Malmö/Göteborg) Kristian driver själ visfestivalen "Det visar sig" i Malmö. Förutom att han ör festivalgeneral och visartist så skriver han på en musikal. Han har verkligen många strängar på sin lyra och det kommer att bli många skratt och trevliga stunder med Kristian på scenen.

Det finns fin restaurang på området med rättigheter. Det går bra att ha med sig egen stol eller filt om man så önskar, även egen picnick (ej alkohol) om man önskar.

Scenen och restaurangen är utomhus men i händelse av regna så kan man sitta varmt inomhus när man äter.

För löpande information håll koll på vår FB och hemsida. Viss programförändring kan förekomma.

Tider Insläpp: kl 14:00 Starttid: kl 15:00 Spellängd: 7 timmar Åldersgräns 18 år. Okej för yngre i målsmans sällskap.

Hitta till Gällersta Forngård

Gällersta Forngård
Attersta 204
70594 Örebro

Biljetter och priser

lördag 11 augusti, kl 15:00
Visa alla datum ››

Gällersta Forngård
Attersta 204
70594 Örebro

ticketmaster Pris 320 kr