Jorge Blanco LIVE

Jorge Blanco LIVE

6 dec 2018, torsdag
Se biljettlänk för tid

konsert

Den mexikanska tonårsstjärnan Jorge Blanco kommer till Stockholm tillsammans med The 8th Wonder!

Efter att ha slagit igenom stort i Disneys framgångsrika serie ”Violeta” fokuserar den mexikanska tonårsstjärnan Jorge Blanco på musiken. Med singlar som ”Summer Soul”, ”Una Noche” och Kriss Kross Amsterdam-samarbetet ”Gone Is The Night” har han bjudit alla Jorgistas världen över på en färgstark mix av pop, funk och soul. Nu är det dags att uppleva Jorge Blanco live!

Det var en musikalisk släkting som lade grunden till allt, då hon gav 5-årige Jorge Blanco en gitarr. Gitarren gjorde att Jorge kom över sin blyghet och 2007 drog karriären igång, då han fick en roll i ”High School Musical: La Selección”. Några år senare erbjöds Blanco att spela hjärtekrossaren Léon i Disneys TV-serie "Violetta". "Violetta" blev en stor succé och Jorge medverkade i alla tre säsonger. Rollen i.

"Violetta" gjorde honom inte enbart till en känd skådespelare, utan gav honom även chansen att visa upp hans stora sångtalang. Under den efterföljande turnén "Violetta - Live in Concert" fick han uppträda inför utsålda arenor tillsammans med Martina Stroessel och i Europa var turnén till och med mer framgångsrik än One Directions sista turné.

Efter "Violetta" signade Blanco ett skivkontrakt och nu är vi alla nyfikna på att få reda på var hans musikaliska resa ska ta vägen.

Hitta till Fryshuset

Fryshuset
Mårtendalsgatan 2-8
12006 Stockholm

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

6 dec 2018, torsdag
Se ovan biljettlänk för tid
Visa alla datum ››

Fryshuset
Mårtendalsgatan 2-8
12006 Stockholm

eventim Onumrerat 0 kr