Konsert med David Carbe Kvartett

söndag 14 oktober, kl 16:00

konsert David Carbe

Pianisten, entertainern och vokalisten David Carbe tar med sig sin kvartett till Ulricehamn, Folkets Hus för en riktigt underhållande och musikalisk show!

David Carbe Kvartett bjuder på en blandad repertoar med allt från jazz, visa och ballader till svängig boogie woogie och rock'n'roll! Exempel på artister vars musik framförs är inga mindre än Elton John, Ted Gärdestad, Charlie Norman, Chuck Berry, Jerry Lee, Elvis och många fler! Räkna med stor variation, bra stämning och en virtuous vid pianot!

Pianisten David Carbe har hunnit med en hel del. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med välkända artister som Janne Schaffer, Sofia Källgren, Jan Johansen m.f. samt egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Medverkande.

David Carbe - piano, sång.

Johan Walter - gitarr, sång.

Jacob Linde - trummor.

Simon Johansson - bas.

Konsertlängd.

ca 2 tim 10 min inkl. paus.

Arr: Carbe Musik AB.

www.carbemusik.se.

Hitta till Folkets Hus Ulricehamn

Folkets Hus Ulricehamn
Nygatan 24
52330 Ulricehamn

Biljetter och priser

söndag 14 oktober, kl 16:00
Visa alla datum ››

Folkets Hus Ulricehamn
Nygatan 24
52330 Ulricehamn

nortic Från 120 kr
Till 200 kr