Nya Svenska Ord David Sundin

Evenemanget har varit

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Nya Svenska Ord David Sundin
standup

David Sundin till Övik med sin nya standup-föreställning!

2021 åker komikern David Sundin ut på Sverigeturné med sin första stora egna standup-föreställning – Nya svenska ord. David är en av Sveriges just nu mest älskade tv-personligheter och med Nya Svenska Ord återvänder han till standup-scenen. Med sig tar han nykomponerade ord som han kommer att presentera för sin publik. Den 23 Oktober 2021 kommer David till Folkan!

– Jag kommer i den här föreställningen att försöka lansera ett gäng ord som jag tycker saknas i det svenska språket, säger David Sundin. Till exempel finns det inget bra ord för att beskriva "stulen fruktkompott" – det är ju långt och ganska krångligt att säga. Då är det ju mycket enklare att säga ”snylt” tycker jag. Förutom det blir det helt nyskriven standup och säkert en och annan klassiker.

Vid sidan av den nya standup-turnén är han aktuell som programledare för Melodifestivalen och med en ny säsong av TV-succén Bäst i Test. Han är även aktuell i Tomas Alfredsons film "Se upp för Jönssonligan" där han spelar rollen som Harry.

Hitta till Folkan Teater

Folkan Teater
Lasarettsgatan 26
89132 Örnsköldsvik
Hitta hotell via bookingsweden.se

Evenemanget har varit

Datum och tid för evenemanget har passerat och det går inte längre köpa biljetter.

lördag 23 oktober, kl 20:00
Visa fler datum ››

Folkan Teater
Lasarettsgatan 26
89132 Örnsköldsvik

tickster