Amanda Ginsburg - Fåfängan STHLM

Amanda Ginsburg - Fåfängan STHLM

tisdag 20 augusti, kl 17:00

konsert Amanda Ginsburg

Porter & Thorells Syndrom presenterar:

AMANDA GINSBURG

Fåfängan - Sthlm´s nya sommarscen!
Tisdag 20 augusti
Insläpp: 17:00
Konsert fr.: 19.30
Förköp: 295 kr
Biljetter i dörren: 350 kr

OBS! Endast ståplats.

AMANDA GINSBURG - Grammisvinnaren Amanda Ginsburg klar för Fåfängan i sommar!

"Jag är fortfarande i sån chock över att jag fick ta emot en grammis! Jag är otroligt glad. Det är en ära bara att ha varit nominerad tillsammans med de fyra andra musikerna som inspirerat mig på så olika sätt. Alldeles varm i hjärtat är jag! Tack!!"
- säger Amanda Ginsburg.

Hon har spelat över hela landet inför tusentals besökare och avslutade hösten med fina recensioner och bejublade konserter inför utsålda hus. Nu kommer Amanda Ginsburg till Fåfängan - Stockholms nya sommarscen!

Sedan Amanda debuterade med sitt album ”Jag har funderat på en sak” belönades hon först med betyg 4 av 5 i Dagens Nyheter. Sedan fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendiet, flera tv-inslag bland annat i SVT Gokväll och Allsång på Skansen. Hon har nominerats till årets nykomling i P2 Jazzkatten, mottagit Skaps Jazzpris och Stim-stipendium.

"Jag längtar efter att få åka ut och sjunga för dem som betyder allra mest för mig, att möta alla dem som lyssnar och uppskattar min musik!"
- säger Amanda Ginsburg

FÅFÄNGAN - Stockholms nya sommarscen!
Fåfängan är en utsiktsplats med restaurang och kafé som ligger på berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm i Stockholm. Med sin trädinramning av tuktade lindar, som syns från långt håll, är det ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadslandskap. När restaurangen är öppen hissas de fyra flaggorna på toppen av berget.

Varmt välkomna!

Hitta till Fåfängan

Fåfängan
Klockstapelsbacken 3
11641 Stockholm

Biljetter och priser

tisdag 20 augusti, kl 17:00
Visa alla datum ››

Fåfängan
Klockstapelsbacken 3
11641 Stockholm

tickster Amanda Ginsburg 295 kr
Amanda Ginsburg SVENSK SOMMAR 100 kr