Ulf Lundell | Ericsbergs Slott

Ulf Lundell | Ericsbergs Slott

lördag 17 augusti, kl 20:00

konsert Ulf Lundell

Brink & Berger presenterar stolt Ulf Lundell den 17:e augusti på Ericsbergs Slott.

Plats: Ericsbergs Slott, Katrineholm
Datum: 17:e augusti
Biljettpris: 595 kr + serviceavgift
Biljettsläpp: 25 mars kl 09:00

En riksomfattande turné.

”Jag tar mitt ansvar. Vi kan inte ha en så torr och het sommar till. Jag ger mej ut på turné igen sommar 19. Det kommer garanterat att regna. Överallt.”
- Ulf Lundell

Frågor & Svar
Det är viktigt att konserten blir en så trevlig upplevelse som möjligt samt att lagar, regler och förordningar uppsatta av kommun och myndigheter åtföljs. Vi har listat ett antal vanliga frågor och informationspunkter som det är viktigt att du som biljettköpare och besökare tar del av innan ditt besök.

Hur tar man sig till Ericsbergs Slott?

- Ericsberg ligger utanför Katrineholm efter väg 52, på väg mot Nyköping. Man tar sig hit med bil, men det går även bussar på väg 52, då får man sedan gå 1 km till slottet.
Kan man parkera vid området?

- Det finns parkering på området i närheten av konserten

Vad finns det för mat & dryck på området?

- Det kommer finnas ett utbud av mat samt barer med öl, vin och alkoholfria alternativ på området.

Vad får jag inte ta med mig in på konsertområdet?

- Mat, dryck, flaskor, selfiepinnar, djur, tillhyggen, stolar/pallar, knivar, paraplyer, barnvagnar och systemkameror, videokameror eller annat som bedöms olämpligt får ej medtagas in på konsertområdet.

Finns det sittplats på området?

- Det är ståplats på konserten. Om man vill kan man ta med sig en filt och slå sig ned på gräset, detta gäller dock inte området framför scenen. I övrigt finns inga sittplatser på området. Av säkerhetsskäl får man inte ta med egna stolar eller fällstolar in på konsertområdet.

Hur ser tillgängligheten ut?

- Av säkerhetsskäl måste tillgänglighetsplats bokas på separata platser. Priset är samma som för vanlig biljett. Ledsagare medföljer utan kostnad mot uppvisande av ledsagarintyg. Det finns tillgänglighetsanpassad toalett på området.

Finns det toaletter på området?

- Det finns toaletter på området, samt tillgänglighetsanpassad toalett.

Vad händer om man plankar in på området?

- Alla plankare polisanmäls & avvisas från platsen. Plankning kan leda till åtal och böter.

Finns det sjukvårdare och säkerhetspersonal på området?

- Ja, det kommer att finnas sjukvårdare samt ordningsvakter på området.

Vad är det för åldersgräns?

- Vi följer Folkhälsomyndighetens ljudrekommendationer vilket innebär att du måste vara 13 år och uppåt för att komma in på konserten. För att handla öl eller vin på serveringarna måste du vara 18 år eller äldre.

Varför kan inte jag som förälder ta ansvar för mitt barns hörsel när vi går på konsert?

- Många undrar varför en som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur en skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Hur köper jag biljett?

- Biljetter köps på www.tickster.com Biljetterna är inte personliga. Har du andra frågor eller funderingar, kontakta Ticksters kundtjänst på tel 0771-47 70 70 eller maila support snabel-a tickster punkt com

Om du har frågor som vi inte lyckats besvara här är du välkommen att kontakta oss på info snabel-a brink-berger punkt seeller 018-10 00 65.

Hitta till Ericsbergs slott

Ericsbergs slott
Gårdskontoret Ericsberg
64193 Katrineholm

Biljetter och priser

lördag 17 augusti, kl 20:00
Visa alla datum ››

Ericsbergs slott
Gårdskontoret Ericsberg
64193 Katrineholm

tickster Ulf Lundell | Ordinarie 595 kr
Lundell Tillgänglighetsbiljett 595 kr