FlamencoFredag

FlamencoFredag

fredag 12 oktober, kl 21:00

dans

FlamencoFredag förvandlar Dansens Hus Lilla Scen till en tablao, flamencoscen fylld av ren flamencopower. Nervkittlande stunder av improvisation möter genomarbetade kompositioner, artisterna rycks med i stämningen och tar dig in i flamencons magiska värld. Det blir lyriska gitarrsolon, djup sång -" cante jondo och dans fylld med rytmer och styrka. Vi börjar med en kort introduktion till flamenco av vår presentatör, därefter kliver FlamencoFredag på scen som denna kväll samlar några av våra främsta flamencoartister! I tablaon möts sången, gitarren och dansen på lika villkor, i det improvisatoriska, interaktiva och i det levande som får håren att resa sig. Det mänskliga mötet mellan flamencoutövarna och publiken ligger i fokus! Kvällen avslutas förstås med en fin de fiesta, flamencojam.

FlamencoFredag är Stockholms -?tablao-?, en flamencoscen vanlig såväl i Spanien som runt om i världen där flamenco slagit igenom. Tidigare i år tog FlamencoFredag hem priset som "Årets Arrangör" på den årliga Folk- och Världsmusikgalan, har hittills presenterat ett hundratal enskilda flamencoartister från såväl Norden som runt om i världen och är den enda kontinuerliga flamencoscenen i Sverige.

Med stöd av STOCKHOLMS STAD och Kulturrådet Läs mer på www.flamencofredag.se.

Biljetter: Ord: 150 kr. Ungdom/Senior: 100 kr. Du kan också köpa en kombibiljett med föreställningen FLA.CO.MEN + Flamencofredag. Se vår webb för mer info.

Hitta till Dansens Hus

Dansens Hus
Barnhusgatan 12-14
11124 Stockholm

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

fredag 12 oktober, kl 21:00
Visa alla datum ››

Dansens Hus
Barnhusgatan 12-14
11124 Stockholm

ticketmaster Från 100 kr
Till 150 kr