"Mitt Sanna jag" - Sanna Nielsen

"Mitt Sanna jag" - Sanna Nielsen

fredag 18 oktober, kl 19:00

show Sanna Nielsen

Åldersgräns: 5 år med målsman (rekommenderas från 13 år)

Äntligen - Sanna Nielsen åker med sin alldeles egna show Mitt Sanna Jag på stor Sverigeturné! Med citat som ”En älskvärd show med kropp och själ” i Aftonbladet och ”Det finns inte en enda plump i protokollet” i Skånska Dagbladet är kritiker- och publiksuccén ett faktum.

Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Michael Jackson, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman upplevelsen. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare. Manus av Camilla Läckberg, text av Callé Norlén. Kostym av Lars Wallin och Ida Lanto. Regi Vera Prada.

Det blir en show med fest och glädje, men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige främsta musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se
Längd ca 90 min, ingen paus.

Hitta till Conventum Kongress

Conventum Kongress
Fabriksgatan 17-19
70223 Örebro

Biljetter och priser

fredag 18 oktober, kl 19:00
Visa alla datum ››

Conventum Kongress
Fabriksgatan 17-19
70223 Örebro

tickster Ordinarie Sittplats 565 kr
Rullstolsplats inkl ledsagare 565 kr