MIA SKÄRINGER - NMFTG 2019

MIA SKÄRINGER - NMFTG 2019

torsdag 7 mars, kl 20:00

show standup Mia Skäringer

Den utsålda turnén ”Avig Maria – No more fucks to give” fortsätter även till våren och hösten 2019. Den 25 oktober släpps biljetter till ej tidigare besökta städer; Jönköping, Eskilstuna, Helsingborg, Luleå, Örnsköldsvik, Östersund, Kristianstad, Lidköping, Sandviken och Leksand. Det blir även ett kärt återseende i Örebro, Malmö, Linköping, Halmstad, Stockholm och Göteborg under 2019 och de biljetterna släpps också den 25 oktober kl. 10.00.

- Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia.

”Avig Maria – No more fucks to give” har premiär den 2 november i Örebro på Conventum Arena. Därefter fortsätter föreställningen under ytterligare 16 kvällar runt om i Sverige med avslutning i Ericsson Globe i Stockholm den 25 november. Den 7 mars 2019 är det nypremiär, även denna gång i Örebro och sen fortsätter turnén ända fram till den 9 november då Mia avslutar sin resa i Göteborg.

Mia beskriver föreställningen som ”En hyllning till kvinnan – den feminina energin. Att få vara allt. Ful, vacker, stark, svag, jag. Frigörelse. Berättelsen om mig”.

Längd: ca 120 min, ingen paus
Manus: Mia Skäringer
Regi: Helena Bergström

Föreställningen presenteras av Blixten & Co, EMTI och Loblou

Hitta till Conventum Arena

Conventum Arena
Fabriksgatan 28
70223 Örebro

Biljetter och priser

torsdag 7 mars, kl 20:00
Visa alla datum ››

Conventum Arena
Fabriksgatan 28
70223 Örebro

tickster ORDINARIE SITTPLATS 0 kr