SOPPTEATER - JULGLÄDJE 3/12

SOPPTEATER - JULGLÄDJE 3/12

måndag 3 december, kl 11:30

jul

JULGLÄDJE

I programmet ”Julglädje” får vi möta sopranen Negar Zarassi och pianisten Lowe Pettersson i en stämningsfull julkonsert med glimten i ögat! De gjorde en mycket uppskattad konsert i Trollhättan i våras och nu har de lovat att bjuda på klassiker, egenkomponerade pianomedleyn och välkända sånger i en härlig blandning för att skapa så mycket julstämning som det bara går!

Negar Zarassi, med en varm och expressiv röst, är en sångerska som når sin publik oavsett sammanhang. Hennes glädjesprudlande personlighet smittar av sig på de som träffar henne och att hon älskar att sjunga är det ingen som kan tvivla på! Hon har varit engagerad som solist på Malmö Opera och anlitas flitigt som konsertsångerska runt om i Sverige.

Lowe Pettersson är en av Västsveriges bästa ackompanjatörer, mycket uppskattad av sina kollegor för sin mjuka följsamhet och musikalitet. Hans spel är elegant och uttrycksfullt och han rör sig med lätthet mellan olika genrer. En mycket omtyckt pianist av sin publik och även artister som Birgitta Ulfsson, Stina Ekblad och Mats Persson.

Hitta till Folkets Hus Kulturhuset

Folkets Hus Kulturhuset
Kungsgatan 25
46130 Trollhättan

Biljetter och priser

måndag 3 december, kl 11:30
Visa alla datum ››

Folkets Hus Kulturhuset
Kungsgatan 25
46130 Trollhättan

tickster