Peter Jöback - Med hjärtat som insats, Platinumbiljetter

Peter Jöback - Med hjärtat som insats, Platinumbiljetter

lördag 1 december, kl 22:00

show Peter Jöback

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter. -? Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se. -? Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

-? Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen. -? Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
-? Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter -" se -?Övrig evenemangsinfo-?.

PETER JÖBACK HIS GREATEST SHOW MED HJÄRTAT SOM INSATS CIRKUS STOCKHOLM HÖSTEN 2018 Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Det är en mångfacetterad ensemble som gör Peter Jöback sällskap. Sju färgstarka artister där alla har något unikt att tillföra showen; Marianne Mörck, Jens Hultén, Elin König Andersson, Gunilla Backman, Frida Öhrn, Karl Noremo och Daniel Mauricio.

Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges meste showman Hans Marklund.

Premiär 20 september på Cirkus i Stockholm.

Kreativt Team.

Idé - Peter Jöback -" Magnus Renfors Regi/manus - Hans Marklund Filmidé och regi -" Magnus Renfors Kapellmästare - Kristofer Nergårdh.

Producent Mikael Gordon Solfors.

Produktionsbolag 2Entertain, Vicky Nöjesproduktion och Livenation i samarbete med Sinclair Entertainment.

Hitta till Cirkus

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45
11521 Stockholm

Biljetter och priser

lördag 1 december, kl 22:00
Visa alla datum ››

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45
11521 Stockholm

ticketmaster Pris 1910 kr