Bruce Dickinson, Platinumbiljetter

Bruce Dickinson, Platinumbiljetter

söndag 9 september, kl 19:00

musik föreställning Spoken word

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter. -? Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se. -? Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

-? Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen. -? Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
-? Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter -" se -?Övrig evenemangsinfo-?.

Bruce Dickinson på Cirkus.

Bruce Dickinson är den legendariska frontsångaren i Iron Maiden. Den 9 september intar han för allra första gången Cirkus i Stockholm med sin spoken word-föreställning baserad på hans mångfacetterade karriär som sångare, pilot, bryggmästare, kreativ affärstänkare och entreprenör.

I varje biljettköp ingår också ett signerat exemplar av boken -?Bruce Dickinson -" en självbiografi-?! Biljetter släpps måndag 9 april klockan 09.00 via LiveNation.se -" högt tryck väntas!

Frontmannen i Iron Maiden behöver ingen närmare presentation. Han är en av världens mest kända sångare -" i ett band som fyllt arenor världen över sedan de bildades i mitten på 70-talet.

I sommar spelar bandet på Sweden Rock Festival -" och till hösten får vi se Bruce Dickinson i en unik och intim spoken word-föreställning på Cirkus i Stockholm. Med tanke på Bruce Dickinsons långa och intressanta karriär så finns det en del att berätta, inte minst i självbiografin som ingår (signerad) vid biljettköp.

Vi ses på Sweden Rock i sommar för Iron Maiden -" och Cirkus i höst för Bruce Dickinsons spoken word-föreställning!

Hitta till Cirkus

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45
11521 Stockholm

Biljetter och priser

söndag 9 september, kl 19:00
Visa alla datum ››

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45
11521 Stockholm

ticketmaster Pris 0 kr